Viiru – Ferrafox Rolls on the Rocks

s. 8.10.10
Jalostustietokanta

Viiru on pentueen ”erityislapsi” intensiivisten tunteidensa takia ja ainoa jolla Loimu-iskän vitivalkoinen pohjaturkki. Jo pienenä Viiru osoitti vahvoja tunteita ja itki isoimmalla äänellä jos oli tärkeää asiaa, kuten jos pennut teljettiin aitaukseen. Viiru oli samalla hyvin hauska ja hurmaava tapaus joka innokkaana polski tassuillaan Napin isossa vesikupissa, oppi nimensä hetkessä ja oli myös ensimmäinen, joka hiffasi että tarpeet tehdään ulos vaikkei täysin sisäsiistiksi siitä suoraan oppinutkaan.

Viiru on kilpaillut rallytokossa ja on ihana sosiaalinen ja kiltti koira, sisällä rauhallinen kainaloinen. Omistajan sanoin ”Laatukoira 🤩”.

Viirulla on ollut ongelmia valeraskauksien kanssa ja se tullaan siksi steriloimaan. Yksinolon kanssa oli opettelemista, mutta pärjää nykyään yksin.

Viiru aikuisena

5 viikkoa

0-7 päivää

Viiru on pentueen viimeisenä syntynyt narttupentu (klo 7:35). Syntymäpaino oli noin 216g. Tunnusmerkit: Valkoinen ruskein läiskin. Leveä valkea otsapiirto jonka yläosassa ruskea ”saareke”, joka varmasti ei isompana enää erotu. Oikeassa kyljessä valkoisella kaksi pyöreähköä ruskeaa läiskää. Vasemmassa kyljessä on iso sydänkuvio väärinpäin (Napilla vastaava oikeinpäin :-)). Hännästä noin kolmannes ruskea, muuten valkoinen. Vas ”kankussa” pieni ruskea täplä.