Wanda – Ferrafox Opens All Locks

s. 8.10.20

Terveys ja luonnetesti

7.10.2022 selkä kuvattu osana jalostustutkimuksia:
VA0 (normaali), lukumäärä: 0,
SP0 (puhdas)
LTV0 (normaali)

28.4.2022 PEVISA tutkimuksina
kyynärnivelet 0/0,
lonkkanivelet A/A

23.4.2022 silmätutkimus, distichiasis

14.5.2022 luonnetestesti 82 pistettä

Jalostustietokanta

Wandan omistaja

Omistajan kuvaus Wandasta 3v iässä: Wanda on aktiivinen ja rakastaa touhuta ja tekee mielellään ajatusta vaativaa toimintaa. Agility on Wandalle ollut tästä syystä hyvä laji. Palloleikit ovat ehkä turhankin rakkaat ja välillä vaikeuksia lopettaa. Aktiivisuutta ja toiminnan halua siis löytyy. 
Wanda malttaa kuitenkin myös levätä ja  laiskotella ihmisten kanssa. Wanda on läheisyydenkaipuinen ja mielellään makoilee rapsuteltavana ihmisten vieressä. 
Vieraisiin ihmisiin suhtautuu aluksi hieman harkiten, mutta lämpenee hetken päästä ja menee tutustumaan. Ystävällisiin koiriin Wandalla on lämmin vastaanotto, lenkillä kuitenkin jätää tervehtimisen helposti, jos näin käsketään.
Lenkkeillessä ei Wanda hauku juuri ollenkaan. Kotona kuitenkin saattaa haukkua omaa kotia vahtiessa haukkua naapureille. Ukkosmyrskyt, junat, laukaukset ja muut vastaavat eivät wandaa juuri liikauta.
Wanda on siis hyvin aktiivinen, ihmisrakas, hyväkäytöksinen ja terve koira.” Wanda painaa normaalisti noin 12-13kg ja säkä on noin 40cm.

Wanda aikuisena

5 viikon iässä