Pennut 6 viikkoa

Ferrafox Couch Doctor

Ensimmäisen syntynyt ja hieman muita isompi uros. Reipas hurmuri valmiina tärkeisiin terapiahommiin 💎! Kotona Espoossa vanhempi lagotto-neiti seurana!

Ferrafox What’s Up Doc – Esmeralda

Toisena syntynyt tyttöpentu Essi 💖. Viihtyy lähellä ja silti hyvin reipas ja tietenkin supersuloinen 😍! Essi lähtee Kuopioon perheeseen missä ennenkin ollut perro 🤩.

Ferrafox Doctor’s Orders – Isabella

Kolmantena syntynyt Bella tyttö. Hyvin samanlainen kuin siskonsa Essi, naamakuvissa välillä vaikea erottaa. On aina tapahtumien keskellä 😅! Bella muuttaa Espooseen kiusaamaan iäkästä mutta kilttiä pinserirouvaa.

Ferrafox Dr Love – Pedro

Neljäntenä syntynyt pentu Pedro, vähän pienempi kuin isoimmat pennut. Raul-isän omistajat sanoivat heti tavatessaan 3vko iässä että on kuin isänsä olemukseltaan 😍! Varovaisempi luonne kuin veljellään. Pedro muuttaa Helsinkiin virkeän 15v perrorouvan seuralaiseksi.

Ferrafox Doctor’s Special – Isla

Pikkuinen joka on todellinen tohtorin erityinen! Hän selvisi ilman ylimääräisiä apuja vaikka ennuste tuntui heikolta alkuun, kun ei edes nisä meinannut mahtua suuhun 😰. Isla on nyt tomera, reipas ja täysin normaalisti kehittyneen oloinen, hellyyttävän suloinen pieni perronalku 🥰. Isla pomottaa isoveljiä tarvittaessa ja toisaalta on rauhallisesti sylissä kunnes nukahtaa. Häntä on toki eräs 5v kenneltyttö pitänytkin aika paljon sylissä. Pieniä hoivaajia riittää uudessakin kodissa kun Isla muuttaa Raul-isän kotiin Tampereelle 💖.