Pennut syntyivät 8.10.19!

Illalla käytiin tosiaan nukkumaan Napin kanssa sen huoneessa. Blogipostauksen postaamisen jälkeen totesin että parempi minun siirtyä sohvalta pentulaatikkoon Napin luokse kun sen läähätti ja oli vähän levoton. Se asettui sitten ihan kiinni muhun ja rauhottui ja nukuttiin tunti ja ehkä toinenkin (mitä nyt 120cm laatikossa koiran kanssa kykenee, Nappi toki oli onnessaan). Sitten rupesi enemmän supistelemaan ja päästiin hommiin.

3:45 syntyi pienellä vaivalla eka pentu. Iso upea narttupentu, 290g. Heti oli tosi elinvoimaisen oloinen ja liikkui aktiivisesti kunnes pääsi nisälle. Vasen kylki valkea ja siinä yksi pallo, oikealla isommat tummat läiskät. Leveä valkoinen otsapiirto.

Klo 5 syntyi seuraava, pienempi narttu. Painoa 190g mutta todella reipas tämäkin tyttö. Tytön alaleuka on valkea ja väriraja menee suupieleen, otsassa ohut valkoinen piirto.

5:45 syntyi urospentu, vahva hieno pentu. Hauskaa oli huomata että jo kun siitä näkyi vaan pää, niin eka ajatus oli että tän on pakko olla uros, isänsä poika ?. Uroksella hännäntyvessä ”propelli”-kuvio ja valkoinen häntä.

7:35 syntyi tyttö 216g. Eniten valkoista, vas kankussa pieni ruskea täplä Pieni valkoinen, häntä ruskea-valkoinen. Päälaella ruskea ”saareke”, jonka molemmin puolin ohuet valkoiset ”joet”.

Laitoin tähän nyt mitä synnytyksessä kirjasin ylös ulkonäöstä, pentuja ei kovin hyvin voinut tutkia kun halusin antaa Napin hoivata niitä rauhassa. Karrilla oli nimiehdotuksia joiden pohjalta pennuille tulee kutsumanimet ihan näiden alkuviikkojen käyttöön. Teen pennuille omat sivut myöhemmin minne tulee kuvia ja muuta tietoa.

4 thoughts on “Pennut syntyivät 8.10.19!

  1. Onnea vielä tätäkin kautta! Ihanat pentuset ja emo ❤️ Mukava kun ehdit kirjoittelemaan pentujen kuulumisia.

  2. Kiitos Pia hyvin toimitetusta Ferrafox kennelin blogista, mistä me pentukuumeiset tulevat omistajat saamme tietoa kaivatuista uusista perheenjäsenistämme … Kiitos sinulle tiedon jakamisesta ja pentujen asiantuntevasta, hellästä hoivasta! On upeaa oppia tuntemaan omaa pikkupoikaamme – perheenjäsentämme – jo muutaman päivän ikäisestä!
    Lipaisut ihanalle Nappi-Emolle Loimu-isältä ja meidän perheeltä! Ihastuimme Napin hienosta luonteesta ja luonnetestin huippupisteistä 174! Varsinkin, kun olin oppinut tuntemaan sinun perehtyneisyytesi ja sitoutumisesi kasvattajana … on ilo ja kunnia saada luoksemme perheenjäseneksi meille ”mittatilauksena” tulevan upean Poju-pennun. Kiitos pikkuleijonastamme ja tulevista yhteisistä hetkistämme!
    ? Iloisin kiitoksin,
    Outi, Kari, Veera ja Eemil sekä isä-Loimu

    • Ihana Outi ❤️! Kiitos että annoit vielä kerran Loimun käyttöön! Loimulla on kaikki kohdillaan ja oli minulle oikein unelmavalinta ???! Ja mikä onni että Poju pääsee Loimun kaveriksi isän tavoille kasvamaan, niin täydellistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *