Pennut 6 viikkoa

Ferrafox Couch Doctor

Ensimmäisen syntynyt ja hieman muita isompi uros. Reipas hurmuri valmiina tärkeisiin terapiahommiin ?! Kotona Espoossa vanhempi lagotto-neiti seurana!

Ferrafox What’s Up Doc – Esmeralda

Toisena syntynyt tyttöpentu Essi ?. Viihtyy lähellä ja silti hyvin reipas ja tietenkin supersuloinen ?! Essi lähtee Kuopioon perheeseen missä ennenkin ollut perro ?.

Ferrafox Doctor’s Orders – Isabella

Kolmantena syntynyt Bella tyttö. Hyvin samanlainen kuin siskonsa Essi, naamakuvissa välillä vaikea erottaa. On aina tapahtumien keskellä ?! Bella muuttaa Espooseen kiusaamaan iäkästä mutta kilttiä pinserirouvaa.

Ferrafox Dr Love – Pedro

Neljäntenä syntynyt pentu Pedro, vähän pienempi kuin isoimmat pennut. Raul-isän omistajat sanoivat heti tavatessaan 3vko iässä että on kuin isänsä olemukseltaan ?! Varovaisempi luonne kuin veljellään. Pedro muuttaa Helsinkiin virkeän 15v perrorouvan seuralaiseksi.

Ferrafox Doctor’s Special – Isla

Pikkuinen joka on todellinen tohtorin erityinen! Hän selvisi ilman ylimääräisiä apuja vaikka ennuste tuntui heikolta alkuun, kun ei edes nisä meinannut mahtua suuhun ?. Isla on nyt tomera, reipas ja täysin normaalisti kehittyneen oloinen, hellyyttävän suloinen pieni perronalku ?. Isla pomottaa isoveljiä tarvittaessa ja toisaalta on rauhallisesti sylissä kunnes nukahtaa. Häntä on toki eräs 5v kenneltyttö pitänytkin aika paljon sylissä. Pieniä hoivaajia riittää uudessakin kodissa kun Isla muuttaa Raul-isän kotiin Tampereelle ?.